Informatii pentru parinti

 • Cum ma alatur?

  Copiii care se alatura clasei noastre pentru prima data si dupa o perioada lunga de timp in care nu au mai participat la cursuri de inot vor trebui evaluati pentru a determina nivelul corect. Copiii mici si inotatorii incepatori nu vor avea nevoie de o evaluare - aici fiind nevoie de lectii private.

 • Exista un moment bun pentru a incepe lectiile de inot?

  Acum este momentul potrivit pentru a incepe lectiile de inot. Instructorii nostri sunt bucurosi sa gazduiasca noi inotatori in clase in orice moment. Nu trebuie sa asteptati inceputul lunii. Programele noastre de inot incep de la varsta de 3 ani si avem o varietate de nivele pentru a satisface nevoile dvs.

 • Ce zile si ore aveti la dispozitie?

  Pe perioada de vara (iunie- septembrie), oferim lectii de luni pana vineri intre orele 10:00 - 13:00, 17:00 - 20:00 si sambata intre 11:00 – 13:00.

  Activitatea se desfasoara pe tot parcursul anului, cu exceptia perioadelor de Paste si de Craciun.

  In majoritatea vacantelor scolare oferim lectii intensive saptamanale care sunt suplimentare programului normal de inot. Personalul nostru va poate ajuta in gasirea zilei si a timpului care se potriveste cel mai bine programului dumneavoastra.

  Perioada septembrie – mai urmeaza a fi stabilita in functie de cele mai multe cereri pentru intervalul orar dorit.

 • Cate lectii recomandati in fiecare saptamana?

  Lectii de inot regulate si consistente va vor ajuta sa va bucurati de apa si sa invatati cum sa va aflati in siguranta in apa.

  Participarea la o lectie pe saptamana este o cerinta minima in programul nostru de inot. Ca si nivel optim, va recomandam cel putin doua lectii pe saptamana pentru a accelera dezvoltarea abilitatilor in invatarea inotului si a prevenirii inecarii.

 • De ce sa continui lectiile de inot pe timpul iernii?

  Incurajam participarea pe tot parcursul anului la toate programele noastre. Copiii cat si adultii necesita sa continue sa inoate pe tot parcursul iernii pentru a nu pierde aptitudinile pe care le-au invatat in cadrul orelor si a isi dezvolta musculara. O pauza prelungita duce adesea la o scadere a nivelului abilitatilor.

  Este mult mai eficient atunci cand exista un program consistent si continuu in pregatire.

 • Ce sa aduc cu mine la bazin?

  Veti avea nevoie de costum/slip de baie (in cazul domnisoarelor si doamnelor este recomandat costum intreg de inot), prosop, papuci pentru bazin (slapi), casca de inot, ochelari de protectie/inot (apa fiind tratata cu clor - adesea ochii se irita si este nevoie de ochelari de protectie/inot).

  Copiii sunt incurajati sa poarte ochelari de protectie iar pentru inotatorii de la nivelele superioare este recomandat sa aduca o sticla de apa.

 • La ce nivel va fi copilul meu?

  Inotatorii de la fiecare nivel vor avea o varsta, o abilitate si un standard similar, bazat pe evaluarea inotului. Copiii sunt evaluati continuu pentru incadrati un nivel potrivit, nu asteptam pana la sfarsitul termenului pentru a finaliza evaluarile. Inotatorii vor fi plasati imediat la nivelul urmator daca acestia sunt pregatiti.

  Daca inotatorul trebuie sa fie mutat la un nivel diferit, parintii vor fi anuntati de catre instructorul de inot pentru a va reprograma clasa.

 • De ce SWIM FACTORY nu invata copiii la nivelele incepatoare sa inoate cu ajutorul colacului?

  Colacul da copiilor mici un sentiment fals de securitate si incredere in apa. Programul nostru de predare este conceput pentru a invata copiii sa inoate cu propria flotabilitate. Noi credem ca este mai sigur pentru un copil mic sau copil sa-si cunoasca propria flotabilitate si sa devina prudenti in apa in timp ce isi construieste increderea in apa.

 • De ce trebuie sa ramana parintii pentru a viziona clasa?

  Parintii care urmaresc copiii sa invete sa inoate au un rol important in construirea increderii copilului lor, laudand eforturile lor dupa finalizarea orei de inot. De asemenea, ca masura de siguranta, parintii trebuie sa supravegheze fratii care nu se afla in bazin.

 • Care este politica de valabilitate a abonamentelor?

  Abonamentele au o valabilitate de 1 luna - timp suficient pentru a finaliza numarul de sedinte necesar. Anularile sunt necesare cu doua saptamani inainte de urmatoarea data de plata a  noului abonament pentru a opri lectiile la sfarsitul lunii. Acest lucru este necesar pentru a putea planifica corect orele ramase in abonament.

Ce intervale orare preferati pentru cursuri?

Echipa noastra

Cristian Tranulea
"Vreau sa înot ca domnu'!" Asta aud de la piticii cu care interactionez in bazin!
Maria Pătru
Sunt o fire empatica, sensibila și serioasa. Îmi place sportul, imi place sa lucrez cu oameni, iar datorită staturii mele minione, copii ma îndrăgesc :)
poza Sergiu Denis Deznan
Eu sunt Sergiu. Unul dintre profesori si fondatorul Swim Factory. Si pentru ca iubesc aceasta activitate si mi-am dorit sa infiintez acest loc, voiam sa va spun cateva cuvinte despre mine si echipa Swim Factory.
Oana Abigaille Deznan Instructor - antrenor de inot
Deschiderea pentru a invata si cu dorinta de a impartasi din cunostintele sale viitorilor ''campioni'' ce vin din urma.
Vali Golovca - antrenot inot
Numele meu este Golovca Valentin, și am început să practic înotul înca de la vârsta de 7 ani, iar de atunci pasiunea mea pentru acest sport nu poate fi descrisă în cuvinte.
Iuliana Elena Carp
"Puterea exemplului. Daca vrei sa convingi un copil sa faca un sport, trebuie sa le oferi un exemplu. Copii sunt educați prin fapte."