Familia Swim Factory cursuri inot

Swim Factory e un loc dedicat cursurilor de initiere in natatiei in care inveti sa inoti. La inceput inveti, exersezi, apoi o sa ti se para ca nu mai inveti, pur si simplu inoti, dar de fapt mereu mai inveti cate ceva despre corpul tau, despre apa care te inconjoara. O s-o simti si n-o sa te deranjeze. Chiar daca porti casca si ochelari, apa va fi peste tot. E prietena ta si de fapt asta o sa afli la Swim Factory. Cum sa te imprietenesti cu apa, sa o iubesti, sa o controlezi sau sa te lasi purtat de ea. Fie ca esti adult sau copil, dar mai ales copil, pentru ca o mare parte din cursurile de inot sunt dedicate copiilor.

Obiectivul nostru

Vrem sa ne asiguram ca fiecare inotator invata sa inoate intr-un mediu sigur si relaxat, pentru ca mediul, la randul sau, ajuta la dezvoltarea fiecarui individ. La Swim Factory vrem sa formam inotatori cu tehnica buna. Iar pentru a atinge acest obiectiv avem o viziune foarte clara de programe, cursuri de inot pe care sa se construiasca si sa dezvolte abilitatile de inot care ulterior determina progresul. Punem accent pe pozitia corpului, actiunea de lovire a apei, tragerea bratului, respiratia si sincronizarea in timp, astfel incat propulsia in apa sa fie cat mai usoara si confortabila iar perioada de tranzitie de la cursurile de initiere inot pana la cursurile de inot de performanta sa fie cat mai mica.

Familia Swim Factory este formata din patru instructori cu mare experienta competitionala si didactica. Cu peste 18 ani experienta in domeniul inotului si nenumarate competitii sportive, colectivul Swim Factory va poate ajuta sa invatati sa inotati, sa iubiti apa si sa perfectionati toate stilurile de inot. Speram ca v-am convins si va invitam sa ne contactati prin email contact@swimfactory.ro sau telefon +4 0752 183 685, pentru a va programa la prima sedinta de inot. Pentru orice detalii va rugam sa accesati sectiunea de contact:


Orar:


Luni - Vineri:

15.00 - 20.00 (la ora 19.00 fiind ultimul curs).

 

Sambata:

10.00 - 13.00 (la ora 12.00 fiind ultimul curs).

 

Duminica:

Inchis.

 
05.06.2023

Dupa 25 de ani de sport si cam 23 de ani de cand particip in fiecare an la zeci de concursuri, simt sa discut putin despre acest subiect. Simt sa impartasesc cu fiecare dintre voi, cei care cititi aceste cuvinte, putin din experientele placute si neplacute din viata mea de sportiv.

Doresc sa incep citeste mai mult...