Sergiu Denis Deznan

poza Sergiu Denis Deznan
fondatorul Swim Factory
+4 0752183685

Eu sunt Sergiu. Unul dintre profesori si fondatorul Swim Factory. Si pentru ca iubesc aceasta activitate si mi-am dorit sa infiintez acest loc, voiam sa va spun cateva cuvinte despre mine si echipa Swim Factory. Pasiunea mea pentru inot a inceput de cand eram copil si nu s-a diminuat nici in ziua de azi. De-a lungul carierei mele de sportiv, sunt mandru ca am castigat aur la zeci de competitii nationale si internationale, insa cel mai important este ca am descoperit prieteni care au facut din aceasta experienta poate cel mai frumos sentiment care l-am cunoscut vreodata. Sunt absolvent al cursului de instructor de inot CNFPA Bucuresti si licentiat al Facultatii de "Educatie Fizica si Sport" Arad.

Continui sa inot in mod regulat si doresc sa impartasesc din experienta mea si altora. Inotul m-a ajutat in viata sa depasesc temeri care erau de neinvins, sa fiu ambitios, sa fiu ingaduitor, sa gasesc curajul de incerca orice provocare cu convingerea ca voi reusi. Iubesc copiii si lucrez cu mare placere cu acestia cat si cu adultii care doresc sa invete sa inoate si sa-si imbunatateasca abilitatile in apa. De aceea am si infiintat Swim Factory pentru ca vreau sa ajut atat copiii, adultii sa invete sa inoate cu placere, in siguranta si sa iubeasca acest sport, foarte benefic sanatatii corporale cat si mintale. Satisfactia de a invata copiii sa inoate este un sentiment extraordinar. Pun mare accent pe valori precum intelegerea, sprijinul reciproc, sustinerea, respectul fata de coechipier si fata de profesor, valori care impreuna le cultivam la fiecare ora de inot. Sper ca parintii a caror copii frecventeaza cursurile de inot ale Swim Factory sa realizeze aceste valori si ca odata cu placerea de a inota se transmit si aceste lectii de viata importante pentru copiilor lor. Copiii invata prin copierea comportamentelor parintilor lor, psihologia ne invata acest lucru. Observ adesea la copiii nostri cum copiaza miscarile pe care parintii le fac si imi aminteste cat de mult invata de la noi doar prin vizionarea si mimarea miscarilor noastre. Ei invata de la o varsta frageda.

Ma simt extrem de mandru cand vad ca inotatorii nostri din trecut realizeaza lucruri grozave, indiferent daca se afla in sau langa bazin. De exemplu, avem un copil care la frageda varsta de 3 anisori si jumatate, deja inoata alaturi de cei de performanta (care il depasesc ca si varsta cu mult) in bazinul de 50 de metri. Viitorul promite un campion. Swim Factory isi raspandeste aripile si are un obiectiv clar in a invata si transmite placerea de a inota. Asteptam cu nerabdare sa invatam cat mai multi copii sau adulti aceasta abilitate valoroasa de-a lungul vietii.

Va asteptam cu mare drag