Swim Factory la World Class MegaMall

Locatie si preturi

Ne gasiti la bazinele de inot World Calss MegaMall, in cadrul MegaMall, pe Bd. Pierre de Coubertin 3-5, Bucuresti, sect.2, cod 021901. Este o locatie foarte acesibila, in locatia MagaMall, fiind alaturi de Arena Nationala, Lacul Fundani si in apropierea a doua parcuri: Parcul National si Parcul Morarilor. Este o zona moderna, centrala, dinamica si activa, cu multa voie buna, perfecta pentru activitati sportive!

Intructorul nostru pe care il veti gasi in aceasta locatie este:

Va rugam sa il contactati oricand, de Luni pana Vineri intre orele 12.00 si 21.00, sau Sambata intre orele 09.00 si 12.00. Duminica ne odihnim!

Preturile pentru aceasta locatie:

Membri World Class (parinti care au abonament World Class):

 • 1 sedinta individuala - 20 Euro
 • 4 sedinte grupa - 56€ / 4 sedinte individual - 76€
 • 8 sedinte grupa - 108€ / 8 sedinte individual - 144€
 • 16 sedinte grupa - 192€ / 16 sedinte individual - 256€ (abonamentul este valabil 2 luni)

Non-Membri World Class:

 • 1 sedinta individuala - 24 euro
  4 sedinte grupa - 68€ / 4 sedinte individual - 88€
  8 sedinte grupa - 120€ / 8 sedinte individual - 160€
  16 sedinte grupa - 224€ / 16 sedinte individual - 288€ (abonamentul este valabil 2 luni)

Pentru informatii suplimentare, sugestii si reclamatii va rugam sa contactati direct presedintele clubului, Sergiu Denis Deznan, pe adresa de email contact@swimfactory.ro sau la numarul de telefon 0752 183 685.

Orar Swim Factory - World Class MegaMall

Luni - Vineri:
- 12.00 - 21.00 (la 20.00 fiind ultimul curs)

Sambata:
- 09.00 - 13.00 (la 12.00 fiind ultimul curs)

Duminica:
- inchis.

World Class MegaMall - receptie - SwimFactory

World Class MegaMall - bazin - SwimFactory

World Class MegaMall - sala - SwimFactory

Care este politica de valabilitate a abonamentelor?
Abonamentele au o valabilitate de 1 luna - timp suficient pentru a finaliza numarul de sedinte necesar. Anularile sunt necesare cu doua saptamani inainte de urmatoarea data de plata a  noului abonament pentru a opri lectiile la sfarsitul lunii. Acest lucru este necesar pentru a putea planifica corect orele ramase in abonament.
De ce trebuie sa ramana parintii pentru a viziona clasa?
Parintii care urmaresc copiii sa invete sa inoate au un rol important in construirea increderii copilului lor, laudand eforturile lor dupa finalizarea orei de inot. De asemenea, ca masura de siguranta, parintii trebuie sa supravegheze fratii care nu se afla in bazin.
De ce SWIM FACTORY nu invata copiii la nivelele incepatoare sa inoate cu ajutorul colacului?
Colacul da copiilor mici un sentiment fals de securitate si incredere in apa. Programul nostru de predare este conceput pentru a invata copiii sa inoate cu propria flotabilitate. Noi credem ca este mai sigur pentru un copil mic sau copil sa-si cunoasca propria flotabilitate si sa devina prudenti in apa in timp ce isi construieste increderea in apa.
La ce nivel va fi copilul meu?
Inotatorii de la fiecare nivel vor avea o varsta, o abilitate si un standard similar, bazat pe evaluarea inotului. Copiii sunt evaluati continuu pentru incadrati un nivel potrivit, nu asteptam pana la sfarsitul termenului pentru a finaliza evaluarile. Inotatorii vor fi plasati imediat la nivelul urmator daca acestia sunt pregatiti. Daca inotatorul trebuie sa fie mutat la un nivel diferit, parintii vor fi anuntati de catre instructorul de inot pentru a va reprograma clasa.
Ce sa aduc cu mine la bazin?
Veti avea nevoie de costum/slip de baie (in cazul domnisoarelor si doamnelor este recomandat costum intreg de inot), prosop, papuci pentru bazin (slapi), casca de inot, ochelari de protectie/inot (apa fiind tratata cu clor - adesea ochii se irita si este nevoie de ochelari de protectie/inot). Copiii sunt incurajati sa poarte ochelari de protectie iar pentru inotatorii de la nivelele superioare este recomandat sa aduca o sticla de apa.
De ce sa continui lectiile de inot pe timpul iernii?
Incurajam participarea pe tot parcursul anului la toate programele noastre. Copiii cat si adultii necesita sa continue sa inoate pe tot parcursul iernii pentru a nu pierde aptitudinile pe care le-au invatat in cadrul orelor si a isi dezvolta musculara. O pauza prelungita duce adesea la o scadere a nivelului abilitatilor. Este mult mai eficient atunci cand exista un program consistent si continuu in pregatire.

Instructorii nostri de la World Class MegaMall

Vali Golovca - antrenot inot
Numele meu este Golovca Valentin, și am început să practic înotul înca de la vârsta de 7 ani, iar de atunci pasiunea mea pentru acest sport nu poate fi descrisă în cuvinte.