Iuliana Elena Carp

Iuliana Elena Carp
Instructor - antrenor de inot
+4 0726247868

"Puterea exemplului. Daca vrei sa convingi un copil sa faca un sport, trebuie sa le oferi un exemplu. Copii sunt educați prin fapte."
Prezența în mijlocul copiilor si sportivilor ma menține tanara si ma ajuta sa progresez impreuna cu ei, iar  faptul ca ii învăț sa isi atribuie succesul propriilor abilități ma motivează  sa obtin succes in activitatea de invatare.

Ma consider  o persoană ambițioasă, activă, competitiva,răbdătoare și serioasa.  Am practicat inotul de performanta timp de 13 ani in sistem de dubla legitimare pentru echipa CSA Steaua Bucuresti si  Colegiului National “Emil Racovita” , cu multiple  performante notabile in procedeul bras. Din placere si cu dorința de a face sport in continuare Am participat si la câteva ediții Maters si Înot in Ape Deschise. Pe parcurs  m-am antrenat si participat la competiții de triatlon. Ca atleta amatoare tin sa particip in continuare la diferite competiții sportive, precum și  cele de alergare.

Atestata ca instructor sportiv, cu specializarea natatie, din anul 2008, dețin un bagaj vast de cunostinte, pentru care ii pot mulțumi D-nului Matei Giurcaneanu pentru îndrumare. In continuare urmez cursurile CNFPA Bucuresti.
Nascuta in Bucuresti, din nevoia de a studia si realiza mai multe sunt  absolventa a Facultatii de Drept din cadrul Universitatii Nicolae Titulescu, urmată de programul Master Stiinte Juridice si Administrative.