Tarife si orar

Tarife program invata sa inoti si perfectionare copii

Tarifele sunt valabile pe perioada de 1 luna din momentul incheierii acestuia:

50 lei - 1 sedinta in cadrul grupei de copii fara abonament
100 lei – 1 sedinta individuala (instructorul se va dedica în cadrul orei doar persoanei care solicită sedinta individuala – este recomandat persoanelor care nu detin nici un fel de cunostinte in acest sport dar si celor care vor sa perfectioneze tehnica de inot)
300 lei - 8 sedinte pe luna
350 lei - 10 sedinte pe luna
550 lei – 8 sedinte pe luna valabile pentru fiecare copil, daca sunt 2 frati
750 lei - 8 sedinte pe luna valabile pentru fiecare copil, daca sunt 3 frati
600 lei – abonament nelimitat, adica intrare la orice ora disponibilă conform programului clubului Swim Factory, indiferent de numarul de sedinte efectuate in decursul unei luni
800 lei – abonament individual ce cuprinde 8 sedinte pe luna (instructorul se va dedica in cadrul orelor de abonament doar copilului care solicita acest tip de abonament - este recomandat copiilor care nu detin nici un fel de cunostinte in acest sport dar si celor care vor sa perfectioneze tehnica de inot)

Tarife performanta pentru copii

350 lei - abonament nelimitat, adica intrare la orice ora disponibila conform programului clubului Swim Factory, indiferent de numarul de sedinte efectuate in decursul unei luni

Orele 19:00 – 20:00 sunt rezervate strict grupei de performanta, perfectionare si grupei de adulti.

Orele individuale se comunica instructorilor personal sau conducerii clubului.

Beatrice Sabina Bocan: 0737 160 179
Iuliana Elena Carp: 0726 247 868
Sergiu Denis Deznan: 0752 183 685

Pentru informatii suplimentare, sugestii si reclamatii va rugam sa contactati direct presedintele clubului, Sergiu Denis Deznan, pe adresa de email contact@swimfactory.ro sau la numarul de telefon 0752 183 685.

Orar Swim Factory

Perioada: 11 Sept 2018 – 15 Iunie 2019

Luni - Vineri:

- ora 17.00: incepatori - bazin mic,
- ora 18.00: intermediari / avansati - bazin mic,
- ora 19.00: performanta - bazin mare.

Sambata:

- ora 11.00: incepatori - bazin mic,
- ora 12.00: intermediari / avansati - bazin mic.

Luni, Miercuri, Vineri: ora 20.00 - dedicata grupei adulti.

Tarife invata sa inoti si perfectionare pentru adulti

60 lei – 1 sedinta in cadrul grupei de adulti fara abonament

100 lei – 1 sedinta individuala (instructorul se va dedica în cadrul orei doar persoanei care solicită sedinta individuala – este recomandat persoanelor care nu detin nici un fel de cunostinte in acest sport dar si celor care vor sa perfectioneze tehnica de inot)

400 lei – abonament grupa adulti ce cuprinde 8 sedinte pe luna

800 lei – abonament individual (instructorul se va dedica in cadrul orelor de abonament doar persoanei care solicita acest tip de abonament - este recomandat persoanelor care nu detin nici un fel de cunostinte in acest sport dar si celor care vor sa perfectioneze tehnica de inot.

 

Piscinele sunt incalzite?
Bazinele unde ne desfasuram activitatea sunt in interior si sunt incalzite. Bazinul mare, 50X25 meste incalzita la o temperatura medie de 27° C, oferind inot pe tot parcursul anului. Bazinul mic, 25X12,5 m este mai potrivit copii mici si nivelele incepatoare cu incalzire la 29° C. Calitatea apei din bazin este verificata in mod regulat si mentinuta in mod consecvent.
Care este politica de valabilitate a abonamentelor?
Abonamentele au o valabilitate de 1 luna - timp suficient pentru a finaliza numarul de sedinte necesar. Anularile sunt necesare cu doua saptamani inainte de urmatoarea data de plata a  noului abonament pentru a opri lectiile la sfarsitul lunii. Acest lucru este necesar pentru a putea planifica corect orele ramase in abonament.
De ce trebuie sa ramana parintii pentru a viziona clasa?
Parintii care urmaresc copiii sa invete sa inoate au un rol important in construirea increderii copilului lor, laudand eforturile lor dupa finalizarea orei de inot. De asemenea, ca masura de siguranta, parintii trebuie sa supravegheze fratii care nu se afla in bazin.
De ce SWIM FACTORY nu invata copiii la nivelele incepatoare sa inoate cu ajutorul colacului?
Colacul da copiilor mici un sentiment fals de securitate si incredere in apa. Programul nostru de predare este conceput pentru a invata copiii sa inoate cu propria flotabilitate. Noi credem ca este mai sigur pentru un copil mic sau copil sa-si cunoasca propria flotabilitate si sa devina prudenti in apa in timp ce isi construieste increderea in apa.
La ce nivel va fi copilul meu?
Inotatorii de la fiecare nivel vor avea o varsta, o abilitate si un standard similar, bazat pe evaluarea inotului. Copiii sunt evaluati continuu pentru incadrati un nivel potrivit, nu asteptam pana la sfarsitul termenului pentru a finaliza evaluarile. Inotatorii vor fi plasati imediat la nivelul urmator daca acestia sunt pregatiti. Daca inotatorul trebuie sa fie mutat la un nivel diferit, parintii vor fi anuntati de catre instructorul de inot pentru a va reprograma clasa.
Ce sa aduc cu mine la bazin?
Veti avea nevoie de costum/slip de baie (in cazul domnisoarelor si doamnelor este recomandat costum intreg de inot), prosop, papuci pentru bazin (slapi), casca de inot, ochelari de protectie/inot (apa fiind tratata cu clor - adesea ochii se irita si este nevoie de ochelari de protectie/inot). Copiii sunt incurajati sa poarte ochelari de protectie iar pentru inotatorii de la nivelele superioare este recomandat sa aduca o sticla de apa.