Swim Factory locations in Bucharest

Noi suntem Swim Factory. Nu suntem doar o echipa de antrenori si instructori de inot, ci o comunitate de oameni ca tine, care isi doresc sa fie activi si sa aiba o viata sanatoasa prin inot. Te poti alatura comunitatii noastre participand la cursurile de inot pe care le oferim, sau la alte activitati pe care le organizam precum tabere de schi sau tabere la mare. Ne dorim sa fii unul dintre noi si sa iti fie usor sa faci asta. De aceea, iti oferim 6 locatii din care sa o poti alege pe cea mai potrivita pentru tine. Pentru unele dintre ele o sa vezi ca ai acces si la alte optiuni de activitati fizice precum sala de fitness, pilates, Cycling si multe altele, pe care le poti practica alaturi de inot pentru un stil de viata sanatos.

Odata ce ai decis ca e momentul sa incepi, de restul ne ocupam noi: antrenorii si instructorii nostri nu isi doresc doar sa te invete sa inoti, ci sa ajungi sa te simti in apa ca in zona de confort, sa invingi orice urma de teama si mai ales sa prinzi incredere si sa vezi ca orice este posibil. Cu experienta noastra si entuziasmul tau, putem face orice ne propunem impreuna. Asa ca te asteptam cu drag in una dintre locatiile nostre din Bucuresti. Vrem sa te invatam sa inoti si sa ai o viata activa sanatoasa, acum totul depinde de tine! Nu mai amana momentul si haide sa ne cunoastem!

World class Asmita - bazin - SwimFactory

Swim Factory at World Class Asmita

Suntem prezenti la World Calss Asmita, locatie Asmita Gardens, pe Splaiul Unirii 168, București, Sector 5, cod 040042. Este o locatie usor de gasit, pe malul Dambovitei, intr-o zona cu multa verdeata si voie buna, perfecta pentru multe activitati sportive!

Intructorii nostri pe care ii veti gasi in aceasta locatie sunt:

World class MegaMall - bazin - SwimFactory

Swim Factory la Bazinele World Class MegaMall

Ne gasiti la bazinele de inot World Calss MegaMall, in cadrul MegaMall, pe Bd. Pierre de Coubertin 3-5, Bucuresti, sect.2, cod 021901. Este o locatie foarte acesibila, in locatia MagaMall, fiind alaturi de Arena Nationala, Lacul Fundani si in apropierea a doua parcuri: Parcul National si Parcul Morarilor. Este o zona moderna, centrala, dinamica si activa, cu multa voie buna, perfecta pentru activitati sportive!

Intructorul nostru pe care il veti gasi in aceasta locatie este:

SwimFactory - World Class Caro

Swim Factory la Bazinele World Class Caro

Suntem prezenti la bazinele de inot World Calss Caro, locatie Hotel Caro, pe Blvd. Barbu Vacarescu nr.164A, Bucuresti, Sector 2, cod: 020285. Este o locatie usor de gasit, in apropiere de lacul Colentina si lacul Tei, intr-o zona cu mult verde, aer curat, voie buna, perfecta pentru activitati relaxante si sportive!

Intructorii nostri pe care ii veti gasi in aceasta locatie sunt:

SwimFactory - World Class Caro

Swim Factory la Bazinele World Class Downtown

Suntem prezenti la bazinele de inot World Calss Downtown, in apropiere de Hotel Raddison Blu, pe Calea Victoriei 63-81, București,  Sector 1, cod: 010065. Este o locatie usor de gasit, in apropiere de Ateneul Roman, Muzeul National de Arta sau Palatul Regal din Bucuresti, intr-o zona foarte centrala si activa; plina de cultura si traditii, cu multa voie buna, perfecta pentru activitati sportive!

Intructorul nostru pe care il veti gasi in aceasta locatie este:

SwimFactory - Bazinele Dinamo

Swim Factory la Bazinele Dinamo - Tolea Grintescu

Suntem prezenti la Bazinele Dinamo - Tolea Grinţescu, pe Str. Barbu Văcărescu 35, București, Sector 2. Este o locatie foarte usor de gasit, in cadrul Clubului Sportiv Dinamo, intr-o zona cu multa verdeata si dedicata activitatii sportive!

Intructorul nostru pe care il veti gasi in aceasta locatie este:

Cristian Tranulea
"Vreau sa înot ca domnu'!" Asta aud de la piticii cu care interactionez in bazin!
Maria Pătru
Sunt o fire empatica, sensibila și serioasa. Îmi place sportul, imi place sa lucrez cu oameni, iar datorită staturii mele minione, copii ma îndrăgesc :)
Sergiu Denis Deznan
I'm Sergiu. One of the teachers and founder of Swim Factory. And because I love this activity and I wanted to set up this place, I wanted to say a few words about myself and the Swim Factory team.
Oana Abigaille Deznan Swimcoach
Oana is a sensitive, serious person, she loves sports and children.
Vali Golovca - SwimCoach
My name is Golovca Valentin, and I started to practice swimming since I was 7 years old, and since then my passion for this sport cannot be described in words.
Iuliana Elena Carp
"Puterea exemplului.Daca vrei sa convingi un copil sa faca un sport, trebuie sa le oferi un exemplu. Copii sunt educați prin fapte."